Шляхом розчарувань

Іду шляхом розчарувань,
Так багато рівнянь,
Де у відповідь лиш три крапки.
Чому сила дивних бажань,
Їм нема порівнянь,
Жаль, немає у них порядку.

Приспів:
То "так", то "ні",
Вгорі, на дні –
Усе іде, біжить, тече.
То день, то ніч,
Лиш віч-на-віч
Відчути міць близьких очей.

Слова, в них не бачу я суть,
Хочу так повернуть
Те, що близьке й важливе серцю.
Одна свій продовжую путь,
І несила звернуть,
Тільки мрія красиво в'ється.


Рецензии