Життя вируе

Новий день, все по-новому,
Різних тем багато знову –
Це все життя,
Це все наше життя.
Новий день, нові бажання,
Дивних схем душі зізнання
У почуттях,
Світлі ці відчуття.

Приспів:
А життя вирує,
То руйнує, то будує –
Усе вирішує за нас.
А життя вирує,
Свої істини диктує –
Не підбирає ніжних фраз.

Цілий світ, у ньому сила,
Птах на зліт, тримають крила –
Таке життя,
Таке наше життя.
Цілий світ і синє небо,
Знов політ, душі так треба
До забуття,
Щастя без каяття.


Рецензии