Вiльна птаха

Душа – вільна птаха,
Розправила крила і летить у височінь.
Немає в ній страха,
Нестримная сила і від болю лише тінь,
Просто одна тінь,
Горизонти, далечінь.

Приспів:
Летіть під небом синім
Крізь біль, кріз страх, крізь вирій.
Забути те, що зайве,
Лиш крок, лиш мить до слави.

Зневіра і віра,
Вдвох разом по краю – не зламать, не зупинить.
Знов повная міра,
Знов все відчуваю, серце може відпустить,
Просто відпустить,
Непотрібне розділить.


Рецензии