Не ховайся за вигаданим

Одягаємо маски, граєм ролі чужі,
Так тримаємо щастя у заблудшій душі.
Щиро віримо в казку, щиро віримо снам,
Забуваєм про власне, ділим навпіл не там.

Приспів:
Не ховайся за вигаданим,
Просто будь собою,
Просто будь в любові.
Не ховайся за вигаданим,
Тільки вір у себе,
Щастя – все, що треба.

Відпускаєм важливе, залишаєм пусте,
Сонце змінює злива – все іде, як іде.
І тримаємо мрії міцно десь в глибині,
Тане світло надії – замість "так" знову "ні".


Рецензии