Життя-поезiя

Слова, в них стільки дивного,
Слова змиває зливами
У небуття.
Слова, як тінь за вирієм,
Слова у небо синєє
Без каяття.

Приспів:
А життя-поезія,
Феєрверк, феєрія.
Кольорами грається,
В такт переливається.
А життя-поезія,
Дивна асиметрія,
Все переплітається,
Ділиться, зливається.

Слова – відмірять мірою,
Слова – зневіра вірою
У почуття.
Слова красиво римами,
Слова, там біль мінливого
До вороття.

А серце хоче кричати,
Коли несила мовчати.
Слова, як подих повітря,
Завжди у напрямку вітру.


Рецензии