Дустариз

Зи гьар са гаф цава кьазвай,
Багъридилай багьа кьазвай,
Закай чпиз далда кьазвай,
Сагърай куьн зи азиз дустар!

Ширин мецел заз гуз салам,
Багъиш ийиз рик|ин улам,
Мягькемдиз хуьз дуствал давам,
Сагьрай куьн зи азиз дустар!

Михьи рик|е аваз гьурмет,
Хушвилелди ийиз суьгьбет,
Санал пайиз шадвални дерт,
Сагърай куьн зи азиз дустар!


Рецензии