Мае фын

Знон даеу федтон аез мае фыны,
Хуыцауаей уыд лаеваерд мае фын.
Цыма цъаех арвыл хур нае зыны,
Аез дын дае цаесгоммае каесын.

Маенмае ды бахудтае фаелмаенаей
Аемае мае заердаейы уынаер
Аервцаефы гуыппытаей хъаердаераей
Мае риуы нал аенцад уаеддаер.

Нае гом кодтон мае цъынд цаестытае,
Каед мемае баззаид мае фын,
Таехуды , афтаемаей аенустаем
Дае рухс цаесгоммае аез каесин.


Рецензии