На крилах Всесв ту життя

На крилах Всесвіту життя,
До сонця руки простягає,
У перламутрі хмар літає,
Гойдає думки-каяття
В колисці неба всі літа.
І, як пташина сизокрила,
Назустріч вітру дух несе,
Кружляє з ним у танці мило,
В світі безкрайньому пливе.

На крилах Всесвіту життя,
То полохливе, то сміливе,
Таке все різне , але- диво,
В нім промінь сонця є – душа,
Від Бога райдуга Свята!
Нехай воно чарівно грає
Мелодію, що лиш цвіте,
У оксамиті хай ступає,
З Всесвітніх крил хай не впаде!
Нехай з ним буде вільний вітер,
У пестощах нехай зліта,
Як білокрила ніжна птаха,
Що співом ранок зустріча!


Рецензии