***

Відлуння епох страждань ,
Сковує посмішку на твоєму.
Блідому обличчі.
І вигинає її в іронічну структуру.

Я дійсно боюся зникнути з літопису твоїх карих очей.
Боюся згоріти ,
Як ті вірші які ти спалила від сп'яніння своїх рук.

Страшно покинути відчуття приємного стискання в грудях ,
При відзеркаленні твого погляду від повного ядом келиха.

І відпустити бажання піти з цих сгорблених спогадів ,
Неможливо ,
Як і неможливо отримати щастя поруч з тобою.


Рецензии