***

Морок впав окуповуючи повністю твоє тіло,
Ти стоїш біля 6 купе і куриш сміливо.

На вікно падають старі гори ,
Ліси пришвартовуються у твоїх зіницях.
Ти робиш ковток сухого напівсолодкого  червоного вина,
І крокуєш  до мене.

Потяг штовхає тебе по сторонах ,
Вітер з вікон грається з твоїм рудим волоссям.
Підхотиш і запитуєш чому я сам.

Потім моя голова б'ється об вікно 17 місця .
І я прокинувся.


Рецензии