I чому тобi не спиться

І чому тобі не спиться, буде все, як і завжди…
На руці твоїй синиця, а в моїм безсонні – ти.

Через думи може вдасться нам угоду досягти.
Не шукай в ночах нещастя, варто щастя зберегти.

Пам’ятаєш, скільки років ми закохані були?
А назустріч кілька кроків не зробили, не змогли.

Буде так, як доля витче, скільки словом не бентеж,
Може нас хоч сон покличе на придуманий манеж.

Ну, чого тобі не спиться і мені ніч замала?..
Зажурилася синиця, не торкнувся знов крила.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.