В смеркання

В смеркання.
                   В зоряне начиння
Навкіс, веде чиясь рука,
Далеке, променя світіння,
Авто-чуття легковика.

Пітьма лягає поруч мене
В рухливу тінь. Вона – жива.
Моє видіння потаємне :
Я, прототип. Мене – нема.

І що від того, що до мене?..
Не до уваги водія.
Серцебиття в мені шалене:
Бо тінь. Бо ніч. Бо Світло - Я.

1998 р. 


Рецензии