Лiтечко!

Ой ти літо, літо літечко
Ясним сонечком зігрітечко
Стиглими пряними покосами
Травами,та срібними росами
Польовими квітами духмяними
Солов'їними дзвінкими піснями
Світанками та зорями ясними
Зігріте коханням  до нестями


Рецензии