Як жити без тебе? Не збагну..

Жити без тебе..                Більше не можу..                Хочу..                Лише тебе одну,                Пташка моя..                Єдина, кохана!                В твоїм коханні..                Я тону!                Тону! Тону!                Не знаю як без тебе!                Як жить мені без тебе?                Не збагну!                Тону! Тону!                Так солодко з тобою!                Мені пізнать кохання таїну.


Рецензии