Не в тебе!

   
   Знаешь?
   
   Нежность,
   Ласку
   Своих
   Глаз,
   К тебе,
   Я испытал!
   
   Души
   Моей,
   Приятных
   Волн,
   Прибоя!
   
   Узнав,
   И ты,
   Не -
   Избежала,
   Прилива
   Канализационных
   Волн!
   
   Я -
   Разочаровался!
   
   Не в тебе!
   
   В своих -
   Ожиданьях,
   Света
   Мира!
   


Рецензии