Суетные люди

                Болгарский
                Мир и Люди


               
                СУЕТНИТЕ  ХОРА

                Суетните живеят в тясна кула,
                изпъстрена с фалшиви стъкълца.
                Към всичко гледат те като през було -
                далечни на човешките сърца.

                И мислят, че светът се възхищава
                на техните паунови пера.
                Животът им като насън минава -
                какви са всъщност, без да разберат.

                Ана  Величкова


Рецензии