Глаза и красота

                Болгарский
                Мир и Люди
               

                ОЧИ  И  КРАСОТА

                Очи за красотата, който няма
                при среща с нея я намразва в миг.
                За него тя е пакостна измама
                с фалшив и нагласен притворно лик.

                Мърси я с мисли тъмни и дребнави,
                присмива й се - да я принизи.
                И с думи като камъни корави
                прицелва се докрай да я срази.

                Ана Величкова


Рецензии