Лапша

              Я знаю, жаліти не буду,
Коли я про це напишу,
Що влада, подачками люду,
На вуха чіпляє "лапшу".

ДопОки, на збочений вИвір,
Не буде покладено край,
Для нас, наше твОриво – вИтвір.
Для влади – утвОриво... Рай!

2011р.


Рецензии