Без почуттiв - 2021

Без почуттів робиться на серці порожнеча
і від переживань наскрізь з'являється діра
тоді у нас відбудеться з любов'ю ворожнеча
адже на фронті особистому погано йдуть діла...
Без почуттів навіть за щастям не полюємо
і це триває поки по справжньому не закохаємося
тоді і за прихильність долі до останнього воюємо
адже за шанс як за рятувальний круг тримаємося...
Без почуттів ми віру в себе мабуть ще не маємо
і тільки зустріч випадкова свято нам влаштує
тоді від цього у відчуттях фарби веселкові знайдемо
адже закоханість життя різнокольрово розмалює...


Рецензии