Ватандин къван кьилихъ жеда шагьид яз

Къекъвезва зун шииратдин гуьнеда,
Гьар шаирдин бегьердикай дад къачуз.
Чир хьана заз сад туш зун и дуьньяда,
Кьазвачирди хайи халкьдин пад агъуз.

Багьа я заз жуван халкьни,
ч/ал хайи,
Ватандин чил,гайи недай суьрсет заз.
Багьа я заз дагъдин гьава,яд къайи,
Сад Аллагьди багъиш авур кьисмет заз.

Зун дидеди лезги чилел хайид я,
Гьа и чилел гуьзлемишда кьиникни.
Ватандин къван кьилихъ жедай шагьид я,
Къалурнавай зи уьмуьрдин тарихни.


Рецензии