Высоко в горах

Високо в горах де ростуть едельвейси
Збудував там гніздо одинокий орел.
Щоб ніхто до нього долетіти не зумів
І турбувати його не посмів

Все було з висоти йому видно
І ліси, і моря в далині
Вся земля, що покрита травою
Тільки сум у душі поселився з журбою.

Залишився він з сам із собою
На одинці з своєю журбою
Бо орлиця його не вернулась
І все для нього бідою обернулось.

Так і жив він один в самоті
На недосяжній такій висоті
Та все ж чекав того дня одного,
Що орлиця вернеться до нього
20.06.2021


Рецензии