***

Мої щасливі в житті дні
Були на самім самім в мулі дні.

Я звичайно получила

Як все життя в минуле положила.

Смакувала і не знала що на закуску
 розрахунок получала.
Ну от і все
Життя скінчилось

Жаль що сумно прожила

Так получилось.

Ой Господи ...
ніхто не знає

що там нас на дні чекає...
Часто так в моїм житті було і до сих пір буває
Щастя ходить поряд по сусідах
а мене минає.


Рецензии