Я пастэрнак вам, что ли?

Стреляет стрёкот строчек!
Как стрелочник, по рельсам
Стираю всё старое
И думаю о новом.

Ну, как это – чтоб сонцэ
Да и ны спало зов7?!
Да ты здурив, Шамшорык!
Чого ты зном прыпёрся?!

Я шэ но во з Янова.
А там!.. о, милый божэ!
Лякають, прамо з лёха,
Бысполые сорочкы.

А я б… йих всих облаяф!
А ну! Чого тут бродым?!
Бо я тут но хозяин.
А гэто канифолькы.

Не! Гэто шось ны тое,
Шо мни тут во но хтося
Вшмалыв у гушы! Господи!
Да ты ш запомныш помпу!

– Борыс! Борыс! Ты гондэ?..
Иду напротив соньця!..
А, ой, за мно мадонна
Вдогонку. Да но в сновы.

И хто ж подчорКват строчкы…
Я, шо, нырускый боньдям?
Нысэцьця мий Професор
В магазин за булкамы!

А там и ждуть вас навыть,
Ага. Дусткы пущанскы.
И шо то вжэ за мода –
Лыпыты торф мукоё… 


Рецензии