Времена меняются

 
                Болгарский
                Мир и Люди



                МЕНЯТ СЕ ВРЕМЕНАТА

                Менят се времената
                и ние се меним...
                За зло или добро -
                кой може да реши?
                Обременени с грижи,
                превити от вини,
                непоправими сякаш,
                не спряхме да грешим.

                Къде сме се запътили
                с непоносим товар?
                Неискан, на потомците
                ще завещаем дар.

                Ана Величкова


Рецензии