Натруджена нива

На заході сонце, ще досить спекотно.
Хмарини рухливі: партнери у грі.
Веселка малює яскраві полотна,
що смугами прагнуть торкнутись гори.

Небесна вітрина у райдужній хвилі.
Відкрита назустріч тобі і мені.
Давно ми такого не бачили дива!
Неначе в якомусь казковому сні.

Мінлива палітра палає багаттям!
Рожеві, в червоних відтінках, стрічки.
Відкрились Небесні, таємні палати:
щоб погляди стали обачні, гнучкі.

Низини, підйоми – натруджена нива!
У рішеннях, діях порядність важлива.

26.06.2021


Рецензии