Поцiлуй мене в губи

«Тридцять років у шлюбі,
а смак поцілунків не знаю:
поцілуй мене в губи,
я більше бажання не маю.

Поцілуй мене в губи –
залиш мені присмак кохання.
Поцілунок – не згуба,
а радості мить на прощання.

Так без ніжності пусто –
за ніжністю серце тоскує.
Це не присмак розпусти –
це людяність в губи цілує...».


Рецензии