Имеют право

                Болгарский
                Мир и Люди


                ИМАТ  ПРАВО

                Заблуда е, че хората са равни -
                илюзия жестоко заплатена.
                Но на живот достоен имат право,
                на светло място под небето звездно.

                Парите не са мярка за човека -
                на свои мерки той се подчинява.
                Нагоре да върви, макар полека,
                от себе си доброто да раздава.

                Ана  Величкова


Рецензии