Натхнення Ерiх Ремарк

Дописано до слів Марії Еріх Ремарк.

Сонце робить чистими тіло і душу
і напевно і вітер наші думки ще омиває
і без цих умов ніколи я з місця не зрушу
адже розповідь від природи в мені оживає...
Сонце робить чистими тіло і душу
і напевно від цього з натхненням ліс дише
і ці золоті правила я ніколи не порушу
адже розповідь щастя в очах за мене напише...
Сонце робить чистими тіло і душу
і напевно без маленьких радощів уяви бракує
і писати гидоту себе я ніколи не змушу
адже розповідь відчуття у нашому серці друкує...


Рецензии