Смiх - 2021

Сміх...найкраще лікарство від смутку
адже гумор навпаки наш настрій змінює
і нехай життя перетвориться на шутку
і людина з посмішкою щастя випромінює...
Сміх... найкраще лікарство від страждань
адже ми радіючи на врем'я забуваємося
і коли сатири з радістю віддаємо дань
вже відтоді на кращу долю сподіваємося...
Сміх... найкраще лікарство від болю
адже сміючись потроху виліковуємося
розслабившись ще і емоціям даємо волю
від гумору немов ми заново народжуємося...


Рецензии