Древо

Я дуба в сажнЮ посадив   
На звИсу горИ, на підгІрку.
Він може б комусь догодИв,
Коли тому сталось би гірко.

А боязко. В чому є суть?..
У мене бентЕга єдина,
Що люди і дуба знесуть.
Така вже сьогодні людина.

Вагання моє не пустЕ.
Можливо, воно і минЕться.
............
Нехай моє "древо" росте
В ім’я, мого щирого серця.


Рецензии