Користнi здобутки мiкро-Аннiгiляцii

Користні здобутки мікро-Аннігіляції

Паста колґейт - не вбереже від бандитів,
вони свої зуби протирають табаком
і з тобою розділені застінком

те, рожеве, кольору чайної троянди мило
не скрохмалить честі жодній шиї, піхві, петушку;
обмаль коштів на їх мобільному липовому

Щоразу, біда - відплачує за доброту,
пускаєш чистосердешну сльозу під час атаки їх натиску;
по місцям де біліла душа - скверни печатка

2021-06, 25-26


Рецензии