Сине серце

Синім смутком  стогне серце,
Сивим спомином стукоче,
Скаче під скажене скерцо,
Стигне і скресать не схоче…

Соловейком свище серце,
Сріблом світиться та сяє,
Сполохом  скипає, свердлить,
Схлипує, скиглить, співає…

Серце світом безтурботним
Скаже слово синє свОє…
Спалить спомином спекотним -
Стануть знов щасливі ДВОЄ!


Рецензии