Щоб ти вiрив i жив

      До Івана Чижа
У супрОти, не стій!
Він – душа не чужа
І порядністю свій.

Я по Правді суджу.
Правда ж –
          плИном тече.
Все під силу Чижу,
Він надійне плече.

Знає: де і коли
Він задіє «заслІн»,
Де б «Івани» були
Всі такими, як він.

Зрозуміти порА —
Щоб ти вірив і жив:
Більше  буде добрА,
Від «Іванів Чижів”.   

2005р.   


Рецензии