Сон-144

Якщо сон - кривавий трилер,
Й ти в нім - головна геройка,
Й антипод твій - супротивник,
Вбивця, а не балаболка.

То тримайся - буде спека,
Будуть сльози, не до жартів,
Не поможе і аптечка,
Як розірветься граната.

В арсеналі - повно зброї,
Як у Анджеліни Джолі,
Будь завжди напоготові,
Бо твій ворог - прагне крові.

З легкістю долаю кроси,
Й по канату вверх збираюсь,
В мене сила - двох колосів,
Хоч в житті - звичайна зая.

З легкістю - підніму пушку,
Й обмотаюсь патронташем,
Й ворога візьму на мушку,
Як мисливець дику качку.

З легкістю - йду в рукопашну,
Знаючи єдиноборства,
Держусь, щоб не знесло башню,
Від смертей і протиборства.

З легкістю - із вертольота
Зважуюся на стрибок,
Хоч в житті - ледве нудоту
Стримую, зробивши крок.

Танк, або підводна лодка -
З чого краще постріляти.
В бій іду, як ідіотка,
Та на тілі - ні подряпини.

В сновидінні здатна навіть
Лобом розколоти цеглу.
Мязи - бронь, а серце - камінь,
Не жаліє за померлими.

Та на ранок, як розбита
Повертаюся з безодні.
Ворог знащений, я вбита -
Розтовстіла і голодна.


Рецензии