якщо коротко

І якщо коротко то більше сил немає
Немає як тягнути повні вози
Немає ні натхнення , є прогнози
Але не сонце і навіть не злива
А просто сум ,печаль ця незрадлива
Кохання там не пахне не до цього
Я хочу лиш не бути відпрацьованим
Залишеним, каліченим,не ясним
Я знаю в мені також є прекрасне
Мені лиш трохи треба почекати
Подумати ,поміряти,поспати....


Рецензии