First experience in poetry

Who knows when he will die someday
But I don't know the fear of death
I will stand firm ‘til my last breath
Because the soul cannot decay
 
31. 12. 2000

Первый поэтический опыт

Кто знает свой последний час?
А мне неведом смерти страх.
Душа не обратится в прах,
Имея стойкости запас.

31. 12. 2000


Рецензии