Боб з горохом ныхто ж ны й змiшуець

Ну, пудрубуюць з дуба гальлё

Ты тут дерева нам не спілювай!
А то мы шас до прокурор!..
І паехала камарілья!
І давай бітц аб столб!

Есця ж в нас шчэ якася сылка!
Хоть і Мышка я бож.
І тому, хто зу7 ны прыткый,
Мы галошом у лоб!

Есця ніч бо схыба у дыкосьць.
Не! Да ты жэ оно быз кальсон.
Ну, а так шэ, мо, навыть ліпшый
Хіменей ля сапожк!

Немцы ж, те но любілі рыдіску
Так фшчыпнуты. А ны з яйком-с.
І оттого-то мы й злодій ф7.
Бо ж ны хочым помоч.

От такый мы шэ дідко выбітный.
Біттэ шон! Моя вошк!

///ну, онь відіш, кака картінка?
Фсё ж на месце ішчо


Рецензии