За байдужих

Та все ж, я не шкодую за минулим
воно для мене певні наслідки дало,
багато з нас, можливо те забули,
а моє серце все те зберегло.

В одних душа та серце зачерствіли
і їм байдуже за все те, що там було
і їм зустріттися в останнє не кортіло,
а мені хочеться побачити усіх і те село.

Хай вибачать мене, за моє гостре слово
а от за гірше я вам не скажу,
а всі  хто негативні та байдуі, нам відомі
а я в собі роки ті збережу.


Рецензии