Живу в любовi

Тобі зозуля накувала,
А я не слухаю зозу…
Бо скільки б я не міркувала,
Дивлюся тільки на Лозу*!

Тримаюся, чіпляюсь ціпко,
Молюсь до Неї я щодня,
Вона ж мого серденька скрипка,
Моя вершина і броня!

От і сьогодні уже зранку
До неї рученьки горну,
Радію сонечку, світанку,
В Її коханнячко пірну!..

Лоза моя!... Ти чудотворна,
Як гарно бути на Тобі,
З Тобою плідна я, проворна,
Живу в любові, не в злобі!
            25.06.2021.

Натхнення від Олекси Удайко
http://stihi.ru/2021/06/11/2317

*«Я правдива Виноградина, а Отець
Мій Виноградар. Усяку галузку в Мене,
що плоду не приносить, Він відтинає,
але всяку, що плід родить, обчищає її,
щоб рясніше родила" -
   Біблія, Івана 15:1,2.


Рецензии