Червневий етюд

На небесній напівсфері
В місяченьковій галері
Тане крихітна хмаринка,
Як пір`їнка.
А навколо зорі, зорі
В неозорім горнім морі,
Зорі - вогники прозорі,
Світ  величний.

Ніч, середину пройшовши,
Йде на спад, бо вдвічі довший
День, і скоро горизонт цей
Зродить сонце.
Заяріє на осонні
Небо золотом червоним.
Гляну д`горі -
Меркнуть зорі
Віковічні.


Рецензии