Напутня

Оця напутня, віри вАрта.   
Вона довічна річ на всіх.
Життя - на всіх, дорожня карта.
Себе б розрАдити – не гріх.

Непогрішиме – крити нічим!
З-непокаяння – каяття...
Доба : і страж, і будівничий
Цього, тутешнього життя.

Невідповідно – просто жити:
В життєвий рОзквіт, ледь зоря,
І радіацію гасити,
Й нести вагУ проводиирЯ;

ЗійтИ на "кін" (поміст) не вАда,
Увагу в себе  с к е р у в а т ь.
Оце і є осанна – (влада),
Тандем звитЯжний: Він і Рать!

В урОчну мить не дати скОлу,
Яку б посаду не посІв.
Я – про Кулініча... Миколу,
Його римую в рими слів.

Ото ж, не Осуду питання.
За звИчай, прОводу у Путь,
Прошу, хвилиною мовчання,
СпочИту душу пом’януть


Рецензии