А ми так щиро в ч на в ч мовчали

А ми так щиро віч на віч мовчали,
Там все без слів ми сердцем
відчували
Любили без страховки, до нестями
До відчаю роками сумували...

А ти так щиро посміхнувся знову,
Що лід на серці в одну мить розтанув
В обійми птахой полечу без болю
Що було з нами? Та що буде з нами?

А були дні, я в них себе згубила
Та чорно_білим йшло моє життя
Роками зустріч я на двох  молила
Були і сльози, відчай, каяття...

А ти без мене став безкрилим птахом
Писав на самоті для мене вірші...
Я йшла в тумані тим самотнім шляхом
А за розлуку щось буває гірше?

Ось ми зустрілись ,ніби випадково
То сам Господь дарує нам Надію
В обіймах серце зігріваю знову
І в твою щирість я душею вірю

А ми так щиро віч на віч мовчали
Не відпущу...достатньо було болю
"Люблю тебе" ми поглядом кричали
Розправиш крила знову наді мною

Ти збережеш, мов пташечку єдину
І сам як птах мене покличеш в небо
І фарбами життя, як ту картину
Ми розфарбуєм Щастя так як треба

24/06/21

Анастасия Боровик


Рецензии