Щоб запахло святом

Клечана Неділенька
В зеленім віночку
Та й під руку з літечком
Йдуть хитким місочком.
На березі річечки
Назбирали м"яти,
Разом з татар-зіллячком
Будуть дарувати
У оселю кожную,
Долівку встеляти
На Трійцю Господнюю,
Щоб запахло святом.
2019 р.


Рецензии