Emily Dickinson. The pedigree of honey...

              Из  сборника  Миражи.



            The    pedigree    of    honey
            Does   not   concern   the   bee ;
            A   clover,   any  time,  to  him
            Is   aristocracy.

                Emily  Dickinson  ( c )


            Безразлична   вкусу   мёда,
            У   пчелы   -   своя    вина.
            Ну,   а   клеверу  свобода     -
            С   родословною  дана.
               
               
                < 2018 >
                Нортбрук. Иллинойс.


Рецензии