Старомiському Де-Ка

        УрОженець міста СтарОго
У дії. ПостАва така.
І діє, воістину строго,
Культурно-освітній ; Де-Ка.

З метИ започався, з мотИву,
З тридцятих задіяний літ.
Тримкий,
          непорушний, на диво,
Він діє і радує світ.

Де-Ка. Він - і свідок на долі,
І вІддиху - рАтай розваг.
Звеличений, на  видноколі
Він ніби і флюгер і флаг.

Ви бачите вИвір розкутий.
Я знаю, жахатись не слід,
Йому, ще триматися, бути
ОбраАнцем на тисячу літ!


Рецензии