Апамнын туган коне

               
НИНДИ ШАТЛЫКЛЫ  КОН БУГЕН ЖЫЕЛДЫК ТАНТАНАГА
БАР ТУГАННАР, КУРШЕ ТИРЭ ДУСЛАР ХЭМ БАЛА ЧАГА
БАРЫБЫЗГА БЭЙРЭМ БУГЕН АПАМНЫН ТУГАН КОНЕ
КЫШНЫН АЗАКЫ АЕНДА ДОНЬЯГА КИЛГЭН КОНЕ

КЫШНЫН АЗАКЫ АДЫМЫ ЯЗГА АШКЫНА ТОРГАН
БАР ТЭБИГАТЬНЕ ЖЫЛЫТЫП ХИСЛЭР УЯТА ТОРГАН
СИНЕН УТКЭН ЯЗЛАРЫНДА БУЛГАНДЫР ХЭР МЭШЭКЭТ
УСЕП ЖИТКЭН КЫЗЛАРЫНДА БИРСЕН ХОДАЙ БЭРЭКЭТ

ИСКЭ АЛСАМ БАЛА ЧАКНЫ ЙОРТКЭН ИДЕН ЖИТЭКЛЭП
ЭНЕМ БЕЛЭН ИКЕБЕЗНЕ УСТЕРГЭНДЭ БИШЕКТЭ
ЭШКЭ ОЙРЭТЭ ИДЕН СИН ЮУА ИДЕК ИДЭНЕН
КИНОГА ШУЛ БИШ ТИЕННЕН БЕЛЭ ИДЕК КИРЭГЕН.

ЧЫН КУНЕЛДЭН СИНЕ АПАМ КАЙНАР  ТЭБРИК ИТЭБЕЗ
ЮБИЛЕЕН ЯМЛЕ БУЛСЫН БЕЗ СИНЕ ЯРАТАБЫЗ
СИНЕН ТОРМЫШ ЮЛЛАРЫНДА ТЕЛИБЕЗ БЕХЕТ НАЗЛЫК
СИНЕН КИЛЭЧЭК КОННЭРДЭ БАЙЛЫК  БУЛСЫН ТАЗАЛЫК

ШАТЛЫКЛАРЫН СИНЕН БУЛСЫН БАЛАЛАР БЭХЕТЕННЭН
ГОМЕРЛЭРЕН ОЗЫН БУЛСЫН БИРГЭН  МЭХЭББЭТЕНДЭ
БЭХЕТЛЕ КОННЭРЕН ,БЕЛЭН ГЕЛ ШУЛАЙ ГОМЕР БАРСЫН
ЯННАРЫНДА БАЛАЛАРЫН  ЖИЗНЭЙ ЯРАТЫП ТОРСЫН

ЙОРЭГЕГЕЗ ЯШЬ ЧАГЫДАЙ ТИПСЕН ГОМЕР БУЕНА
ОНЫТМАГЫЗ ЧАКЫРЫРГА  БЕЗНЕ АЛТЫН ТУЕНА
БИТЛЭР ЖЫЕРЧЫКЛАНА  ДИП УФТАНМАГЫЗ ЙОЗДЭДЭ
АЛДАЙ ТОРГАН ПЫЯЛА УЛ ЫШАНМАГЫЗ КОЗГЕГЭ

СИНЕ БУГЕН ТЭБРИКЛИБЕЗ ЖЫРЛЫЙБЫЗ ХЭМ БИИБЕЗ
БАР ТЕЛЭКЛЭР КАБУЛ БУЛСЫН ОЗЫН ГОМЕР ТЕЛИБЕЗ               


Рецензии
Салам, Марс. Бик зур бахет, туганнар янында булганда. Исан сау булсыннар, бахет барыгызгада тылап калам. Нурзиля.

Нурзиля Ахметова 1   01.03.2023 08:26     Заявить о нарушении