М ячик

По доріжці м’ячик – скік!
Він від дівчинки утік,
Докотився у край двору –
Не підійметься угору,
Там лежить, гірко зітхає:
- Господарочки немає...
Хто ж мене візьме до двору
Та підкине вище вгору?
Ось тепер я заблукав…
І навіщо я тікав?


Рецензии