Достойно есть, Милующая, песня

Эй Пресвятая Матерь
Достойно есть
Тя славити
Богородице,
Тя, Матушка-Мати,
Аксион эсти.

Эй Пречистая Владычице,
Молю Тя очисти мя
от моего согрешения,
Милующая,
Аксион эсти.

Припев:
Достойно есть Тя величати
Достойно есть Тя хвалити,
Всесвятая, Панагия,
Помилуй мя, Милующая
Помилуй мя, Милующая.

Помилуй мя, убогаго,
Помилуй мя, грешнаго,
Милующая
Милующая,
Милующая.


Рецензии