Збережи назавжди

Збережи назавжди
У собі всі можливості.
Твердо йди до мети,
Попри всі особливості.
Краще жди
І пали всі мости.
Наболіли. Були.
Дай їм милості.
Збережи у собі
Ті святі надреальності,
Щоб не зникли в юрбі,
А жили,
Як разючі брутальності.
Щоб прописані коди вели
Від фатальності.
Та програма була
Площиною незгубною.
Оберегом від зла
Та метою окупною.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2021
23.06.2021
21:45
м. Львів

Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.


Рецензии