Зи къарихвал

Чlулав шал акайна цавуз цифери,
Икьван мичlи жедач бязи йифериз.
Гьатна цlайлапанрин гугрум-пахърахъар,
Кватна къарух чилиз марфад сачахар...
Амма алгьазар!
Зи къарухвал къайи стlалрихъ туш гьич,
Зи рикlиз кlандайди серинвилер туш.
Къуй курай хура зи жезкьван ашкъид пич,
Къайивал эбеди жеда зал алтlуш...
22.06.2021г.


Рецензии